Werkplaats

U bent het liefste zorgeloos onderweg, dat snappen we. Bij Autobedrijf Meerdink maken we dat mogelijk en verzorgen we graag het onderhoud van uw auto. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw voertuig betrouwbaar is en in topconditie blijft.

Wij kunnen iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Werkplaats Autobedrijf Meerdink

Kennis
Bij Autobedrijf Meerdink werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Bovendien kennen wij niet alleen de auto, maar ook de klant!

Vervangend vervoer
Bent u uw auto wat langer kwijt wegens onderhoud of reparatie? Dan kunt u gratis gebruik maken van onze leenauto. Daarnaast kunt u in de regio van Winterswijk gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Meer weten over het onderhoud aan uw auto? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Snelliusstraat 26 in Winterswijk.

Vervangend vervoer Autobedrijf Meerdink