apk autobedrijf Meerdink

Om de verkeersveiligheid te bevorderen bestaat er in Nederland de verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). Tijdens de APK-keuring controleren wij uw auto van top tot teen op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie.

De APK is echter geen vervanging van regulier onderhoud. Het is namelijk een momentopname die meer inzicht geeft in de huidige staat van uw auto. Bij een APK gaat er bijvoorbeeld weinig aandacht uit naar de toestand van de motor, waardoor u zelfs een dag na de APK al met onherstelbare pech kunt komen te staan. Wij raden daarom aan om regelmatig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren.

Bij Autobedrijf Meerdink is de APK gratis wanneer u deze combineert met uw grote onderhoudsbeurt. Indien gewenst halen en brengen wij uw auto. Vervangend vervoer is natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden u het complete pakket en letten scherp op prijs en kwaliteit.

Moet uw voertuig gekeurd worden? Plan dan online een afspraak in. Wist u dat u uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum kan laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.