Zakelijke lease

Operational lease

Nooit meer achterom hoeven kijken: dát is de filosofie achter Operational lease. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Netto Operational lease en Full Operational lease. Oftewel: onbezorgd en volledig onbezorgd uw wagenpark ‘beheren’. Voor zover nog van ‘beheren’ kan worden gesproken aangezien er zoveel mogelijk uit handen wordt genomen. In sterke mate of in complete mate. Aan u de keuze. 

Beide leasevormen zijn ingericht op comfort. Dit betekent dat de bijbehorende service van zowel Netto Operational lease als Full Operational lease van het allerhoogste niveau is.

Kortom: u heeft geen omkijken meer naar uw wagenpark!

Full Operational Lease versus Netto Operational Lease

Waarom zou u dan toch Full Operational lease boven Netto Operational lease verkiezen? Het verschil zit hem in de aanvullende diensten. Wilt u iedere maand exact weten waar u aan toe bent qua maandlasten? Dan is Full Operational de enige juiste leasevorm. Alles is inbegrepen. Inclusief zaken als onderhoud, banden, verzekering, vervangend vervoer en reparatie.

Kortom: volledig onbezorgd rijden.

Financial lease

Maandelijks afbetalen en uiteindelijk bent u zelf de eigenaar van uw auto. Dat is Financial lease in een notendop.

Deze leasevorm is een vorm van financiering voor uw wagenpark. U leent geld bij de leasemaatschappij voor de auto met als doel hiervan eigenaar te worden. Bij Financial lease spreidt u de betaling van de verkoopprijs over een aantal jaren, vermeerderd met rentekosten. Deze leasevorm is extra aantrekkelijk voor startende ondernemers gezien de fiscale voordelen zoals o.a.

  • BTW-teruggave
  • Afschrijving
  • Investeringsaftrek

U heeft de mogelijkheid uw eigen bedrijfsauto te rijden en het vermogen binnen de onderneming te behouden.

Shortlease

Een nieuwe medewerker in dienst of voor een korte tijd op zoek naar extra mobiliteit. Shortlease is de oplossing voor een flexibele invulling van uw vervoersbehoefte.

U gaat voor een periode van minimaal 1 tot maximaal 12 maanden een leasecontract aan, dat vanaf de eerste dag opzegbaar is. Een ideale leasevorm voor startende ondernemers, ZZP’ers en detacheerders, of wanneer uw organisatie tijdelijk behoefte heeft aan extra mobiliteit

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of bezoek ons aan de Snelliuslaan 26 in Winterswijk.