Onderhoud

Met goed en regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u onverwachte reparaties en bespaart u onnodige kosten. Bij Autobedrijf Meerdink wordt uw auto tijdens een onderhoudsbeurt standaard gecontroleerd op belangrijke onderdelen en kijken onze monteurs aandachtig en gestructureerd naar uw auto. Immers; elke auto is uniek. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de optische en technische staat van uw auto.

Wij raden aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen regelmatig worden gecontroleerd. Denk hierbij aan de accu of de remblokken. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan slijtage aan onderdelen voorkomen.

Onderhoudsbeurt Autobedrijf Meerdink

Lichte bedrijfswagens (tot 3500kg)
Voor het onderhoud aan lichte bedrijfswagens kunt u ook bij ons terecht. Wij snappen dat uw bedrijfswagen voor uw onderneming vitaal is en goed onderhoud is daarom erg belangrijk. Bij Autobedrijf Meerdink zorgen we ervoor dat uw bedrijfswagen zo snel mogelijk weer de weg op kan.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0543-531172. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!